Flexlimit

Flexlimit – en lite ovanligare långivare

Flexlimit är en långivare som har lite annorlunda upplägg än de flesta andra. Hos Flexlimit kan du ansöka om inte bara ett lån utan om en form av kontokredit. Med kontokredit menas att du får en viss kredit som du kan utnyttja och du betalar bara för den del du utnyttjar. Om du, exempelvis, ansöker om en kredit på 15 000 kronor så har du alltså detta som ett extra utrymme i din privatekonomi. Det är alltså inte som för traditionella lån att du får 15 000 utbetalt till ditt konto utan du använda de 15 000 fritt.

Fördelen med denna lösning är att du alltid har en liten säkerhet om något skulle hända, du kan utnyttja din kredit när och till vad du vill. Du ansöker bara en gång, men har sedan krediten hur länge du själv vill. Utnyttjar du 0 kronor av krediten så betalar du också 0 kronor i ränta.

Kontokrediter är mycket vanliga bland företag, där nästan alla företag använder detta instrument. Ofta kallas kontokrediten för checkkredit när det kommer till företag. Krediten används av företag på samma sätt som den kan användas av privatpersoner, alltså att jämna ut ojämnheter i sin ekonomi. Skulle man få någon räkning mer än vad man har råd med för stunden så används helt enkelt kontokrediten istället, och när man har fått in pengar så betalar man tillbaka igen och betalar ränta för den tid man utnyttjat krediten.

Vilka står bakom Flexlimit?

Flexlimit ägs av C Finance AB och har varit i branschen med konsumentkrediter sedan 2006, de äger även andra varumärken på den svenska lånemarknaden och har alltså en lång erfarenhet. På grund av detta, samt många nöjda kunder, så anser vi att det inte är någon risk att bli lurad eller dåligt bemött om man använder dem när man behöver ett lån eller kredit.

På Flexlimits hemsida kan man läsa mer om hur deras lån fungerar och vilka olika alternativ de kan erbjuda. De har även vanliga lån men vi har i denna artikel valt att skriva om kontokrediten då den är ganska unik och erbjuder en lite annorlunda form av finansiering.

LÄS MER, OCH ANSÖK, HÄR!

Check Also

Leasy minilån

Leasy Minilån

Vad är Leasy Minilån? Leasy Minilån är en ny långivare för 2015. Precis som namnet …