Lendo-Privatlån, Bolån och Försäkringar

Vad är Lendo?

Lendo är egentligen ingen egen långivare utan samlar istället ihop många långivare som får buda på den ansökan du skickar in. Detta ger dig många fördelar, den mest uppenbara är givetvis att långivarna slåss om dig och därmed kan du hitta lånet med lägst ränta. En annan, inte lika uppenbar fördel, är att det endast tas EN kreditupplysning. Så även om, låt säga, 15 långivare erbjuder dig ett lån så tas alltså bara en upplysning på dig. Detta är viktigt att veta då antalet upplysningar som tagits på dig påverkar ditt kreditbetyg.

Är du i tagen att ta ett lån så är alltså Lendo helt rätt väg att gå, istället för att söka runt bland en massa långivare och samla på dig en uppsjö med kreditupplysningar så får du istället allt serverat på ett silverfat. Lendo brukar så gott som alltid komma tillbaka med erbjudanden från långivare inom 24 timmar.

Nu undrar du kanske hur mycket det kostar att använda sig av denna tjänst. Det är här nästa stora fördel kommer, det är nämligen helt gratis att ansöka om lån via Lendo. De tjänar istället sina pengar genom att de får provision hos den långivare du väljer, förutsatt att du tackar ja till erbjudandet givetvis. Du har inga som helst krav på dig att ta ett lån och det kostar dig inget om du tackar nej till samtliga erbjudanden. Det är helt riskfritt att prova Lendo!

Har du många smålån och krediter så blir detta snabbt dyrt, Lendo kan hjälpa dig med att hitta ett mycket billigare privatlån och samla alla dina krediter där. Detta ger dig både lägre ränta och lägre månadskostnad. Ett av de absolut bästa sätten att komma ur en trång ekonomisk situation, tillsammans med att inte ta några nya lån givetvis.

Kort sagt, detta är en tjänst som vi på lånasnabbt.se verkligen kan rekommendera!

    • Kostnadsfri tjänst!
    • Lös dyra lån och skulder – spara tusenlappar!
    • Låna upp till 350 000 kr
    • Endast en kreditupplysning

Lämna ett svar