Nya smslån 2014

Nya SMSlån 2014

Har du redan testat alla kreditgivare i Sverige (är väl inte så troligt?) och letar efter nya som dykt upp i 2014? Det finns tyvärr inte så många.. än! Vi tror dock att vi kommer får se några nya smslån 2014.

En uppstickare som kommit starkt 2014 och som direkt har blivit redaktionens favorit är KlickLån! Det är Thorn Svenska AB som står bakom varumärket vilket betyder att man kan lita på Klicklån till fullo. Bättre start på nya smslån 2014 kan man knappt få. Med individuell ränta från 9,9% så är de bland de absolut billigaste i Sverige inom sin kategori. Du kan låna mellan 5 000 och 40 000 kronor och återbetalningstiden är upp till hela 60 månader! Snacka om flexibilitet och möjlighet att verkligen säkerställa att det man ska betala tillbaka per månad ligger inom vad ens ekonomi klarar av. Hatten av för Klicklån, säger redaktionen.

En uppstickare som nästan platsar i nya smslån 2014 är Onea, som visserligen startade sin verksamhet under 2013 men inte börjat etablera sig förens nu. Det är inte förens 2014 de har börjat få ordentlig fart på verksamheten helt enkelt. Fart har det verkligen tagit, Onea har lån upp till 25 000 kronor och återbetalningstid på upp till 2 år! Detta gör att du kan vara mycket flexibel i hur du lånar pengar. Att ta ett lån på 25 000 kronor och betala tillbaka över 2 år kostar 1663 kronor/månad vilket gör att du slipper få de där riktigt tuffa månaderna efter ett lån. Oavsett hur mycket eller lite du lånar så kan du ta lånet på flera år, bara för att sprida ut betalningarna. Det går alltid att betala tillbaka mer utan någon som helst avgift vilket man bör utnyttja. Så kort sagt kan man säga att med Onea så kan man praktiskt taget välja vilken återbetalningstid man vill ha. Dessutom har de en av marknadens absolut lägsta räntor. Trots att Onea är ny på marknaden så är det knappast några duvungar. Onea ägs av 4finance Group, som idag har mer än 750 000 kunder och har sedan start givit ut fler än 2 000 000 lån. Så det är med andra ord en trygg långivare att gå till.

Onea är en av redaktionens absoluta favoriter. De är humana i sin bedömning av låntagaren och verkar alltid vara villiga att hjälpa till så länge du har en ok betalningsförmåga (det är trots allt ingen välgörenhet de jobbar med). Deras kostnader är, som sagt, mycket låga. Vi kan ta ett exempel på ett lägre belopp, låt säga 3 000 kronor, om du väljer att betala av det på ett halvår så behöver du bara betala 597 kronor/månad. Detta är ypperligt om du inte vill belasta din ekonomi så hårt månaden efter lånet, vilket är vanligt för många andra smålån. Det gör att din betalningsförmåga blir mycket bättre och att du kan känna dig trygg i att slippa kravbrev och annat tråkigt.

Föra året dök ADVISA upp, en lånförmedlare som samlar 18 banker och finansinstitut under ett och samma tak för att kunna erbjuda bästa möjliga villkor till alla kunder.

Sammanfattning av Advisas kunderbjudande:

  1. Helt kostnadsfritt
  2. Erbjudanden från flera banker
  3. Personlig rådgivare som hjälper till att välja rätt lån
  4. Endast en kreditupplysning

Om det kommer några nya smslån 2014 återstår att se, vad som än sker så kommer lanasnabbt.se vara där och hålla er uppdaterade.

På tal om uppdaterade så är alla våra listor uppdaterade nu under april 2014. De uppdateras givetvis även löpande men vi har tagit ett rejält tag och gått igenom samtliga långivare på våra listor. Nedan hittar ni alltså en riktigt fräsch lista över smslån och smålån. För midilån kan ni klicka HÄR och för privatlån, alltså stora lån kan ni klicka HÄR.

 Edit 2014-06-27: Artikeln uppdaterad då Advisa nu samlar hela 18 olika banker och finansinstitut (tidigare 15 st).
Edit 2014-07-17: Nollränta är nu tillagda till nya smslån 2014.

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …