Nya smslån 2015

Nya smslån 2015

På denna sida kommer vi kontinuerligt att uppdatera nyheter inom smslån för 2015. Vi har gjort liknande sidor de senaste åren och har fått mycket positiv kritik för detta vilket vi givetvis är mycket glada för. Om du vill hålla dig uppdaterad så kan det vara en bra idé att sätta ett bokmärke på sidan så att du kan titta till nyheter för nya smslån 2015 med jämna mellanrum.

Nätlån – ganska nytt smslån för 2015

Vi kan egentligen inte säga att Nätlån är nytt för 2015 då det lanserades på allvar i slutet av 2014. Dock har det inte hunnit dyka upp så mycket nytt på marknaden när dessa rader skrivs (Januari 2015) så därför har vi valt att ändå ta med den senaste långivaren på markanden.

Nätlån erbjuder smslån, eller microlån om man så vill, på mellan 1000 och 4000 kronor. Sedan vi lade upp information om Nätlån så har intresset formligen exploderat. Dess enkelhet och smidighet har helt enkelt varit något som folk uppskattat. De är inte billigast men de erbjuder helt enkelt ett bekymmersfritt sätt att ansöka om lite extra pengar. Några av Nätlåns fördelar är:

  • En uppläggningsavgift och en ränta, inga svårbegripliga villkor.
  • Ingen aviavgift om betalningen sker i tid.
  • Diskret handläggning, inga telefonsamtal är nödvändiga.
  • Använd pengarna till vad du vill.
  • Individuell kreditprövning, du blir beviljad kredit baserat på just din nuvarande situation.
  • Snabb handläggning.
  • Återbetalningstid hela 33 dagar med möjlighet att förlänga.

I listan ovan så kanske den individuella kreditprövningen är det mest intressanta, istället för att automatiskt neka personer med betalningsanmärkningar så ser man till dagens situation istället vilket gör att de med anmärkningar ändå kan bli godkända om de inte fortsatt att slarva med sin ekonomi.

Vi återkommer som sagt under året för att fylla på med nyheter inom nya smslån 2015 på denna sida. Datum för uppdateringar kommer att redogöras längst ned på sidan.

Frogtail – ett av de bästa nya smslån 2015

Ja, titeln ovan är inga små ord. Men faktum är att Frogtail faktiskt är en av de bättre långivarna inom smslån i Sverige just nu. De smygstartade under 2014 men har inte

lanserats på allvar förens nu under 2015. Med en årsränta från 9,9% till 49% och en återbetalningstid på upp till 36 månader så är det ett av de absolut billigaste lånen i branschen. Att ägaren bakom varumärket dessutom är välkända Monetti (tidigare Folkia) gör att det är ett tryggt val, Monetti är även kända för sina snabba besked efter att man gjort sin ansökan. Frogtail är inget undantag utan du ser direkt på skärmen om du blivit godkänd och vad just din individuella ränta blir. Till skillnad från många andra smslån så är Frogtail mycket transparenta med sina kostnader och villkor och du ser direkt hur mycket du måste betala per månad, i kronor och ören och inte i några fluffiga procent med dolda avgifter.

Vi kan varm rekommendera Frogtail som ett av de bästa nya smslån 2015. På återseende när vi fått nys om något nytt smslån 2015! För en mer utförlig recension av Frogtail så kan du klicka HÄR.

Leasy Minilån – Ett av de billigaste nya smslån 2015

Leasy Minilån ger en ränta mellan 9,9 och 21,6% vilket är extremt lågt för att vara i branschen för minilån. De erbjuder dessutom återbetalningstider på upp till 36 månader, alltså hela 3 år. Dessa två fördelar i kombination ger oss ett av de bästa minilånen på marknaden idag enligt oss.

Långivaren är dessutom en av de äldsta på marknaden med sina 25 år under bältet. Att finnas till så länge och med flera stora varumärken så som Leasy och Thorn visar på att det är en seriös aktör vi har att göra med. Man finns helt enkelt inte så länge på en marknad om man har misskött sig. Detta är bevis nog för att man kan lita på Leasy och att det är ett tryggt ställe att ta sitt lån hos. Vi har skrivit en längre artikel om Leasy Minilån som du hittar HÄR.

Savelend – Låna och låna ut

Savelend är en ny aktör och en av mycket få som använder sig av modellen att man lånar av varandra. Du kan alltså välja om du vill sätta in pengar som lånas ut till andra eller om du själv vill ta ett lån. Att låna ut pengar via Savelend ger en avkastning på runt 10-15% vilket slår alla sparkonton som finns på bankerna idag. Vill man låna så kan man göra detta upp till 3000 kronor med en avbetalningstid om 30 dagar.

OBS! Betalar du tillbaka lånet inom 14 dagar så blir det helt kostnadsfritt! Lånar du alltså 3000 kronor och betalar tillbaka inom två veckor så behöver du bara betala tillbaka de 3000 kronor du lånat, ingen annan avgift eller ränta tillkommer. Förmånligare lån än så kan man inte hitta.

Sidan senast uppdaterad 2015-10-20

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …