Nya smslån 2016

Nya SMSlån 2016

Ett nytt år och därmed en ny sida för att samla alla nya smslån 2016. Detta brukar vara en av våra mest besökta sidor och vi hoppas att ni ska få mycket nytta av den i år igen. Ordet smslån börjar bli lite gammalt och stämmer inte så bra längre, men vi har valt att behålla det tills vidare, även om vi exempelvis har med Lendify, vilket inte är något smslån utan snarare ett peer to peer lån. Med peer to peer (P2P) menas att man lånar av andra privatpersoner men att det finns ett företag emellan som sköter all administration och kontrollerar så att allt går rätt till.

Vissa långivare kan ha startat i slutet av 2015, men då de ska få en chans att syans mer än bara någon månad så har vi valt att ta in dem till 2016 års artikel. Nytt för i år är även nedan lista, där du på ett enkelt sätt kan få en överblick över alla nya smslån 2016. Vill du läsa mer så har du en sammanfattning av varje lån längre ner på sidan och i vissa fall en länk till en ännu längre artikel. Håll till godo!

LångivareLåna Min/MaxLöptid Min/MaxBet. Anm. OKUCANSÖK
5 000 - 15 000Välj självNejNej
10 000 - 100 0001 - 6 årNejJa

Flexlimit – Mer än bara ett smslån

Flexlimit logotypFlexlimit erbjuder flera olika lånelösningar. Dels kan du ta ett helt vanligt lån, men du kan också ta en så kallad konsumentkredit. En konsumentkredit fungerar som ett företags checkkredit/kontokredit, det vill säga du har ett godkänt kreditbelopp som du sedan fritt kan utnyttja när du behöver det. Du betalar bara för den del som som du utnyttjar. Det är alltså samma princip som ett kreditkort kan man säga. Det som är bra med en kredit av detta slag är, bland annat, att man har en bättre kontroll på sin kredit. Till skillnad mot kreditkort där det är mycket enkelt att dra på sig stora krediter. En konsumentkredit har också fördelen att man inte behöver ansöka om nya lån, utan du vet att du har din kredit som du kan utnyttja om det skulle behövas. Färre ansökningar betyder färre kreditprövningar vilket sedermera brukar leda till ett bättre kreditbetyg. Du kan läsa mer om Flexlimit i vår artikel här.

Lendify – Låna av, eller till, privatpersoner

lendify nya smslån 2016Lendify är ingen kreditgivare i sig utan fungerar som en mellanhand mellan privatpersoner som lånar av varandra. Fördelen med detta är att kostnaderna är lägre och att du alltså kan ta ett lån som har lägre årsränta än andra långivare. Detta sätt att låna, och låna ut, pengar har blivit mycket populärt runt om i världen och börjar bli större och större även i Sverige. Lendify erbjuder lån upp till 350 000, men du kan låna så lite som 5 000 kronor. Återbetalningstiden sträcker sig ända till 12 år vilket är mycket bra då du kan få ner beloppet du ska betala varje månad, vilket i sin tur betyder att du kan säkra att du inte belastar din ekonomi för mycket utan har råd att betala tillbaka vad du har lånat.

Thorn – Flexibla snabblån


Thorn är i sig ingen ny långivare men de har nu utvecklat sin produktportfölj från ett lån till tre. Thorn har helt gått bort från smslån och erbjuder istället lån på mellan 50 000 och 100 000 kronor. De tre nya lånen är ett ”vanligt” lån, ett lån som går att pausa i händelse av att man får det tufft någon månad, samt ett lån där tryggheten går främst och där lånet betalas av även om man är sjukskriven eller blir arbetslös. Tre olika lån för tre olika scenarion i livet helt enkelt. Thorn har länge varit en av våra mest populära långivare och med denna utveckling ser det ut att fortsätta vara så. Du kan läsa mer om Thorns flexibla snabblån i vår artikel här.

Sidan Nya SMSlån 2016 uppdaterades 2016-03-27

Check Also

Enkla lån

Enkla lån

Letar du efter enkla lån? Idag så är de flesta enkla lån att ta, generellt …