Om lanasnabbt.se

Låna snabbt (lanasnabbt.se) är en oberoende guide till smslån, smålån, privatlån och andra krediter på nätet. Målet med lanasnabbt.se är att förmedla information på ett så effektivt sätt som möjligt så att du som besökare alltid får relevant och nyttig information.

Vi publicerar löpande nyheter och artiklar om händelser på finansmarknaden, men på grund av de frekventa ändringar inom denna industri är det tyvärr inte alltid möjligt att vara helt uppdaterad. Kontrollera därför med din långivare om villkor beträffande ett lån. Vi kan inte svara direkt på frågor om de presenterade företagens lånepolicy eftersom vi inte har rätt att tala för deras räkning. Kontakta därför långivaren direkt om du har frågor kring detta.

Lanasnabbt.se är en av de äldsta sidorna på nätet inom smslån, smålån, privatlån och har varit i drift enda sedan 2007. Vi ser det som ett bra betyg att vi under hela denna tid har haft både nöjda besökare samt samarbetspartners i form av alla kreditgivare. Detta är också en tecken på att vi är seriösa med det vi håller på med, vi skulle helt enkelt inte kunnat vara kvar i branschen så länge om vi inte tagit denna sida på allvar.

Ännu ett kliv i denna sidas historia togs i början av 2014 när sidan förvärvades av företaget Iwe Commerce. Med detta förvärv så ska mer fokus läggas på välskrivna artiklar och tätare uppdateringar än innan. Vi har nu fått bättre resurser att kunna fortsätta utvecklingen av lanasnabbt.se vilket vi hoppas ska komma alla våra besökare till godo. Vi både hoppas och tror att denna sida ska bli det självklara valet för alla som är ute efter den bästa lånelösningen för varje situation.

På denna sida listar vi de absolut flesta av de svenska långivarna, vi har alltså inte samarbeten med endast ett fåtal. Med detta så säkrar vi också vårt oberoende genom att inte lägga alla ägg i samma korg, i och med att vi inte står och faller med en enskild långivare så kan vi också vara transparenta och skriva uppriktiga artiklar om hur vi faktiskt tycker i de enskilda fallen. Vår förhoppning är att detta även ska lysa igenom till våra besökare så att de känner sig trygga i att det vi skriver faktiskt är sanningsenligt. Dock är det ju så att vad vi tycker inte alltid speglar vad en enskild besökare tycker är viktigast. Vad som är bra eller dåligt är högst subjektivt och grundar sig i vilka behov man har. Vi tror dock att vi ska kunna vara en god hjälp på vägen till att hitta den bästa tjänsten för ett specifikt behov.

Om du har frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att kontakta oss genom att lämna ett meddelande via kontaktformuläret som du hittar under ”Kontakta Oss”.

Vi hoppas Ni ska trivas på sidan och hitta den information ni söker.

Väl mött!

Daniel, lanasnabbt.se