Paxo – snabblån upp till 3000 kr

Det har börjat bra för Paxo.se som är en relativt ny långivare inom snabblån på den svenska marknaden.  Paxo erbjuder snabblån upp till 3000 kr och räntan ligger på drygt 200 kronor för ett lån på 1000 kronor och runt 500 kronor om du ska låna 3000 kronor.  Det kanske kan låta som mycket  höga räntor men dessa små lån går jo inte att ta från bankerna vilket skapar ett behov av produkten och samtidigt lägger grunden för de höga avgifterna. Dessutom beviljar de smslån direkt och tar inga ansökningsavgifter, vilket är anmärkningsvärt. Vissa kreditbolag håller väldigt låga räntekostnader, men vad många inte tänker på är att de istället tar en hög ansökningskostnad. Denna kostnaden för du även betala vare sig lånet blir beviljat eller inte, så du ska se till att enbart välja aktörer som inte har några ansökningsavgifter.

Vad krävs för ett snabblån på 3000 kr

För att kunna ta ett snabblån upp till 3000 kr hos Paxo.se måste du vara minst 20 år gammal och har ingen skuldsaldo hos Kronofogden eller pågående utmätning eller skuldsanering. Paxo som nästan alla andra kreditgivare inhämtar alltid en kreditupplysning innan ett smslån kan beviljas.

Låneprocessen är enkel :  På Paxo.se klicker du på det önskade beloppet , anger ditt personnummer  och mobilnummer. En verifikationskod skickas till din mobiltelefon, den fyller du in i angivet fält. Därefter behöver du bara fylla i uppgifter om din nuvarande ekonomiska situation och skicka ansökan.

När man har blivit medlem och tagit sitt första lån så kan man även välja att låna via sms i framtiden. Man behöver alltså inte låna via nätet efter att man tagit sitt första lån hos dom.

Så, om du är i behov av snabba pengar och vet att du kan återbetala dem i tid klicka dig in på Paxo.se och ansök om ett snabblån!

EDIT 2014-04-26: Paxo erbjuder nu snabblån upp till 5 000 kronor.

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …