Räntefritt snabblån – Nollränta.se

Nollränta.se – Ett räntefritt snabblån

En uppstickare för 2014 bland snabblån och mellanstora lån, så kallade midilån, är Nollränta.se. Det börjar bli allt vanligare att långivarna kommer ut med nya koncept på sina produkter och nollränta.se är inget undantag. Hos Nollränta kan du låna mellan 1 000 och 15 000 och precis som namnet antyder så betalar du ingen ränta på lånet.

Är det verkligen ett räntefritt snabblån?

Både ja och nej egentligen. När du tar ett lån så får du en räntefri period, beroende på det lånade beloppet. Du betalar endast en uppläggningsavgift för denna period och i övrigt är det alltså räntefritt. Om du inte betalt tillbaka hela skulden så tillkommer istället en ränta på det kvarvarande beloppet. Du väljer själv vilken återbetalningstid du vill ha och detta gör du helt enkelt genom att du själv väljer hur mycket du vill betala tillbaka varje månad. Du måste dock amortera minst 1% av skulden, eller 49 kronor, vilket dock inte bör vara så svårt.

Är nollränta.se bra då?

Precis som med så mycket annat så finns det alltid två sidor av myntet. Om vi börjar med det negativa så är det bättre att betala ränta än att betala en avgift, detta då räntan är avdragsgill i deklarationen så du får tillbaka 30% av den ränta du betalat in under året. Detta gäller ej för avgifter. Vi kan därför inte rekomendera nollränta.se utan tycker att du istället ska titta på vår topp-10 lista här nedan. Alla långivare på denna är bättre än nollränta.se i de allra flesta situationer.

LÅNGIVARELÅNA MAXLÖPTID UPP TILLANSÖK
40 0006 år
50 0003 år
50 0006 år
20 000300 dgr

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …