Remember Flex – Nytt bra kreditkort

Riktigt bra kreditkort

Remember har givit ut kreditkort i några år nu och har blivit mycket populärt. De har för en tid sedan lanserat sitt nya kort Remember Flex som, precis som namnet antyder, ger användaren en ökad flexibilitet i sin ekonomi.

Varför är då Remember Flex ett bra kreditkort? Till att börja med så har det inga årsavgifter, du har även möjlighet att dela upp din betalning på flera månader vilket kan vara bra för att sprida ut sina betalningar till att passa sin egen ekonomi bättre. Det går även att komplettera kreditkortet med diverse försäkringar, för närvarande finns det 12 olika försäkringar att välja bland och de kostar 70 kronor per styck och år. Du betalar alltså bara för det du vill ha istället för en större summa varje år för funktioner som du inte ens använder.

Räntan på kreditkortet Remember Flex är individuell men sträcker sig mellan 9,74% till 20,24%.

Remember Flex är tänkt att ha fokus på dig och dina behov. Genom sin flexibilitet så får du valfrihet och kontroll och gör din vardag enklare.  Kreditkortet utvecklas hela tiden med nya smarta lösningar.

De som står bakom Remember Flex kreditkort är ”EnterCard” och företaget är delägt mellan Swedbank och den Brittiska banken Barclays Bank. Gällande Barclays Bank så är de Europas största utgivare av kreditkort så de har mycket kunskap om kreditkortsmarknaden och tillhörande tjänster.

Redaktionen anser att Remember Flex, tillsammans med kusinen Remember More, är de bästa kreditkorten vi har skrivit artiklar om på denna sida i alla fall. Ett tryggt val med mycket bra tjänster knutna till dem.

Gör din ansökan och hitta mer information här!