Smslån helg

SMSlån helg – kan man ta det?

På frågan i rubriken kan man svara både ja och nej. Att ansöka om ett smslån på helgen samt även få det beviljat går alldeles utmärkt att göra via många långivare. Att få pengarna utbetalda under helgen är dock svårare då bankerna generellt inte kör transaktioner till eller mellan privatpersoner under helgen. Vad man dock kan tänka på är att välja en långivare som har generösa öppettider så att de har möjlighet att förbereda allt. På så vis kan du vara säker på att du får dina pengar direkt på måndag morgon. Detta är alltså inget som långivarna kan styra över utan det är bankerna som bestämt detta.

Vilka långivare ska man välja då?

Detta är ingen lätt fråga utan man får egentligen utgå från sina egna preferenser. De långivare som vi presenterar på denna sida är i alla fall säkra att göra affärer med, så från det perspektivet så kan du känna dig lugn. Tittar man på öppettider så är Monetti riktigt bra med mycket generösa öppettider även under lördagar, söndagar och till och med övriga helgdagar. Så vill man snabbt få besked om lånet samt komma i kontakt med kundtjänst är Monetti helt klart vårt val.

Är man ute efter låga kostnader så är Onea ett mycket bra alternativ då deras avgifter är mycket låga om man jämför ett mindre lån under 30 dagar. Onea erbjuder även lite större lån till låg kostnad och generösa återbetalningsvillkor.

Vill man låna ett belopp över 5 000 kronor så är KlickLån riktigt bra. De har riktigt bra räntor på sina lån och återbetalningstiden är generös vilket gör att du betalar tillbaka ett mycket mindre belopp per månad jämfört med många andra långivare. KlickLån ingår dessutom i samma koncern som Leasy och Thorn vilka är välkända varumärken och företag som funnits i branchen extremt länge.

Så för små smslån helg med snabba besked även på helgen rekommenderar vi Monetti. För större lån rekommenderar vi Onea och KlickLån.

Nedan hittar du vår topp 10 lista över, vad vi anser, är bästa lånen just nu. Vi hoppas att du ska finna ett alternativ som fungerar för just dig. Kom ihåg, låna bara pengar du vet att du har möjlighet att betala tillbaka.

LångivareLåna MAXLöptidANSÖK
40K6 år
50K6 år
50K3 år

12K90 dgr

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …