SMSlån – öppet under påsk

SMSlån öppet under påsk

När detta skrivs står Påsken för dörren och precis som vid alla högtider kan det bli lite tomt i kassan. Då kan det vara bra att känna till att det finns kreditbolag som har öppet under hela påsken. En av redaktionens stora favorit, som ni troligen kommer få se på topplistan inom kort är Onea och de har öppet under hela påsken. Dessutom erbjuder de smslån och smålån till vettiga kostnader och med riktigt bra återbetalningstider. De långa återbetalningstiderna gör att man får en stor flexibilitet, och därmed möjlighet, att betala tillbaka sitt lån i en takt som ens ekonomi klarar av.

Ni hittar mer information om Onea på deras hemsida där ni givetvis också kan ansöka om ett lån.

Låna snabbt under påsken

Onea erbjuder smslån och smålån med några av marknadens absolut lägsta avgifter. Vi brukar använda oss av 3000 kronors index, vilket alltså är den totala kostnaden för att ta ett lån på 3000 kronor i en månad, som i Oneas fall är endast 197,95 Kronor. Du tar alltså ett lån på 3000 kronor och betalar tillbaka 3197,75 kronor efter en månad. Hos Onea kan man ha en återbetalningstid på upp till 24 månader så det går verkligen att få ner beloppet att betala tillbaka varje månad. Har man möjlighet är dock det, som alltid, bra att betala tillbaka sitt lån så fort som möjligt.

Vi tar ett exempel för att visa hur låga kostnader Onea har på sina lån:
Lånar 2000:-
Återbetalningstid: 6 månader
Att betala per månad: 402 kronor
Totalkostnad för lånet: 412 kronor (Du har alltså totalt betalt in 2412 kronor)
Detta är extremt bra för ett smålån eller smslån och med den återbetalningstiden!

Om du istället skulle vilja betala tillbaka ditt lån på 2000 kronor om en månad så blir kostnaden blygsamma 139 kronor! Du betalar alltså totalt tillbaka 2139 kronor, det står sig mycket väl i konkurrensen.

Onea har också mycket generösa öppettider både på vardagar och helger, eller vad sägs om 08-21 på vardagar och 10-18 på helger. De tar inte heller ut någon extra taxa för att man ringer dem.

Onea smslån öppettider under påsk:

Långfredag 10-18
Påskafton 10-18
Påskdagen 10-18

Kort sagt, för smslån och smålån är Onea ett av de absolut bästa alternativen i Sverige idag och får definitivt redaktionens rekomendationer.

ANSÖK HÄR

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …