Låna 500 direkt

Kan jag låna 500 direkt?

Att snabbt behöva en femhundring och därför låna 500 direkt kan hända alla. Det kan alltid uppstå oförutsedda situationer där man behöver några hundralappar för att lösa problemet. Att låna 500 direkt är oftast inget som är förödande för ekonomin då lånebeloppet är så litet, men det kan ändå vara bra att känna till att flera långivare erbjuder lån på så små belopp helt gratis. Med gratis menas givetvis inte att man inte behöver betala tillbaka någonting. Du måste alltid betala tillbaka det du lånar, men du behöver inte betala någon ränta eller avgifter. Du lånar helt enkelt 500 kronor och betalar tillbaka 500 kronor. Lika billigt som att låna av en vän fast du slipper be vännen om ett lån vilket för vissa kan vara lite genant.

Att få pengarna direkt kräver ofta att du ansöker under vanliga kontorstiden och att du blir beviljad. Då hinner långivaren att föra över pengarna till ditt konto. Ansöker du på kvällen får du ofta vänta till dagen efter. Däremot får du besked direkt av så gått som alla långivare idag. Det är ofta själva beskedet som man vill ha direkt då man efter det kan känna sig lugnt att pengar i alla fall är på väg.

Var kan jag låna 500 direkt utan ränta och avgifter?

Många långivare erbjuder lån från 500 kronor och uppåt. Vad man ska tänka på är att om man snart behöver mer pengar så att man kanske redan från början ska ta ett lite större lån, på detta sätt slipper man ha flera små lån att hålla reda på. Detta förutsätter dock givetvis att du kan betala tillbaka det större lånet och att du verkligen behöver det större beloppet. Gör du inte det så ska du absolut bara låna precis det du behöver, man får inte glömma att man måste betala tillbaka sitt lån också, och detta ofta inom 30 dagar.

Nedan listar vi några långivare som erbjuder lån helt gratis om du är förstagångskund. Detta är väl värt att kolla in då du bara behöver betala tillbaka det du lånat och slipper alla räntor och avgifter, något som annars kan vara dyrt på så små lånebelopp som 500 kronor. Vill du se listan över alla smslån så hittar du hela listan här.

LÅNGIVARELÅNA MAX UTAN AVG.LÖPTID UPP TILLÅTERBETALABETALNINGSANMÄRKNING OKANSÖK
4 00060 dgr4 000Nej
3 00030 dgr3 000JA!
3 00030 dgr3 000Nej
50015 dgr500Nej

Check Also

Låna 2000 kr

Låna 2000 kr Behöver du låna 2000 kr så är du inte ensam. Det är …