Thorn – Flexibla snabblån

Flexibla Snabblån

Thorns flexibla snabblån har länge varit en av våra mest uppskattade produkter. Med sin låneprodukt har de erbjudit lån upp till 50 000 med återbetalningstid som ger låntagaren bra möjligheter att betala tillbaka lånet utan att skapa för stor påfrestning på sin privatekonomi, dessutom till en ränta från 9,9% vilket i branschen för snabblån är mycket lågt.

Nu har Thorn sett över sin produkt och istället för ett snabblån så erbjuder de nu en hel portfölj av inte mindre än tre olika flexibla snabblån. Alla lån har samma trygghet i form av att de administreras av Thorn med deras mångåriga erfarenhet. Vi kommer här nedan att gå igenom de tre nya lånen som från och med nu kommer att erbjudas av Thorn.

Privatlån Plus

Detta lån är det mest traditionella, det är ett lån som kan tas upp till 100 000 kronor i 72 månader. Privatlån Plus kan enkelt anpassas efter dina behov, du väljer hur mycket du vill låna och kan sedan styra månadskostnaden baserat på vilken återbetalningstid du vill ha. Ju längre tid desto lägre belopp behöver du betala per månad. Som alltid så innebär en längre återbetalningstid dock att den totala kostnaden för lånet blir högre. Men det är en liten sak i jämförelse med att man känner att återbetalningen av lånet inte tär för hårt på sin privatekonomi. Med Privatlån Plus kan du när du vill öka amorteringsgraden eller rent av betala tillbaka hela lånet när du vill, utan extra avgifter.

Pauslån

Detta lån är i stora delar samma som Privatlån Plus, och därmed har det alla fördelar som det lånet har. Det finns dock en viktig skillnad, du kan pausa dina inbetalningar om det skulle behövas. Skulle du ha en månad då utgifterna hopar sig eller det uppstår en oväntad utgift som gör att du under denna månad kommer ha det tufft ekonomiskt så kan du alltså pausa ditt lån och inte betala in något under denna månad. Du kan utnyttja detta under max två månader under lånetiden.

Trygglån

Precis som namnet antyder är Trygglån Thorns tryggaste produkt. Här kan du låna upp till 50 000 med återbetalningstid upp till 60 månader. Det som är extra speciellt med detta lån är att du har en trygghet ifall du skulle bli sjukskriven eller arbetslös, i båda dessa fall så betalas en ersättning ut motsvarande dina låneinbetalningar. Lånet betalas alltså av precis som vanligt men det är en försäkring som betalar in pengarna och inte du. Försäkringen täcker upp till 12 månader vid sjukskrivning eller arbetslöshet. Vid bortgång så skyddas dina efterlevande genom att hela lånet betalas av försäkringen och skulden behöver alltså inte betalas av dödsboet.

Läs mer och ansök här!

Check Also

Låna 25000

Låna 25000 med bra ränta och villkor Är du i behov av att låna 25000 …